tilbage-til-naturen-top

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

OBS!! Museet viser efterår/vinter 2016/17 Den Store Opfindelsesudstilling og forår/sommer 2017 en stor tegneserieudstilling. Fra medio september 2016 til og med september 2017 er museets Storm P. malerier udlånt, og derfor er det i samme periode ikke muligt at gennemføre en række af vores faste undervisningsforløb og omvisningstemaer, herunder Hvor går grænsen? (se nedenfor), der dog fortsat fint kan gennemføres på Revymuseet og Bakkehusmuseet.

Du er velkommen til at se under udskoling om der her er emner eller undervisningsmaterialer, du finder relevante, efter aftale evt. på tilrettet niveau efter årgang og sammenhæng.

Husk at besøg og omvisninger altid skal bestilles på forhånd
- læs mere om bestilling og andre praktiske forhold under Undervisning

Undervisningsforløb

Museets undervisningsforløb er forløb, der strækker sig over flere undervisningsgange. De kan dermed danne grundlag for længere forløb og kan integreres direkte i undervisningen i klassen, såvel op til som efter besøget på museet. Der er udarbejdet undervisningsmateriale, opgaver og lærervejledning. Til ungdomsuddannelserne kan vi tilbyde følgende forløb (pt. suspenderet på Storm P. Museet, åben igen efter sept/okt 2017, kan fortsat gennemføres på Revymuseet og Bakkehusmuseet):

detlykkeligemenneskewebHvor går grænsen? - et digitalt og interaktivt undervisningsforløb, der sætter fokus på ytringsfrihed og censur indenfor litteratur, bladtegning og scenekunst. Vi undersøger, hvordan kunsten har haft afgørende betydning for ytringsfrihedens grænser og censurens grænsedragninger.
Varighed ved museumsbesøget:
2 timer - der omfatter omvisning, opgaveløsning på tablets og fremlæggelse i plenum.

Forløbet er udviklet i samarbejde med to andre museer på Frederiksberg: Bakkehusmuseet (litteratur) og Revymuseet (scenekunst).
På Storm P. Museet tager vi os af bladtegningen. Forløbet kan gennemføres med fokus på ét, to eller alle tre museer. Besøget/besøgene på museet/museerne indgår som en mulig del af undervisningsforløbet.

Forløbet har sin egen hjemmeside - www.hvorgaargraensen.dk - hvor du også finder lærervejledning, opgaver og kildemateriale.
Bemærk at forløbet og materialet kan også gennemføres/anvendes uden at besøge museet.

pigertestweb drengetest2web