eksterioer 2013 1

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

blue_dotOm museet

Print

På grund af den aktuelle corona-situation var Venneforeningen nødt til at aflyse uddelingen af årets Storm P. Pris her i 2020. Vi håber, prisuddelingen kan gennemføres i løbet af foråret.

----------------------------------------------------------------

STORM P. PRISEN 2019

Det var med stor fornøjelse, at Foreningen Storm P. Museets Venner for sjette år i træk uddelte Storm P. Prisen. Årets prismodtager blev skuespiller, gøgler og cirkusdirektør Søren Østergaard. Stort velfortjent tillykke!

Prisen gives til en person eller en gruppe, der i det offentlige rum har udtrykt en ekstraordinær form for humor – i slægt med Storm P. Prisen består af et diplom, 5.000 kr. og et par kameluldstøfler - samt retten til at bære samme!

Prisen blev traditionen tro uddelt på Storm P.s fødselsdag den 19. september. Igen i år fandt prisuddelingen sted i museets gårdhave med musikalsk underholdning ved Dania Brass Quintet, der også førte an ved det afsluttende optog til Storm P.s grav på Frederiksberg Kirkegård. En særlig musikalsk gæst var Bisse, der gav en minikoncert i anledning af sin pladerelease på albummet Tanzmaus. Coveret prydes af Storm P.s maleri, Klovnens Begravelse.

Uffe Stormgaard, medlem af bestyrelsen for Foreningen Storm P. Museets Venner, overrakte prisen og motiverede valget af kunstneren. Hans tale kan hentes og læses - se boksen til højre eller klik her »

 storm p prisen overraekkes web

storm p prisen-publikum i gaardhaven web

prismodtager storm p prisen peter-borberg web

Bisse Tanzmaus 2019 web