eksterioer 2013 1

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

blue_dotOm museet

Print

Det var med stor fornøjelse, at Foreningen Storm P. Museets Venner for femte år i træk uddelte Storm P. Prisen. Årets prismodtager blev journalist og forfatter Peter Borberg, der står bag den store biografi om Storm P., der udkom i oktober 2017. Han modtager bl.a prisen for "at have bidraget med en enestående indsats for formidlingen af Storm P." Stort velfortjent tillykke!

Prisen gives til en person eller en gruppe, der i det offentlige rum har udtrykt en ekstraordinær form for humor – i slægt med Storm P.s budskab. Prisen består af et diplom, 5.000 kr. og et par kameluldstøfler - samt retten til at bære samme!

Prisen blev traditionen tro uddelt på Storm P.s fødselsdag den 19. september. Septembervejret var smukt på dagen, og prisuddelingen fandt sted i museets gårdhave med musikalsk underholdning ved Dania Brass Quintet, der også førte an ved det afsluttende optog til Storm P.s grav på Frederiksberg Kirkegård.

Ole Hammer, formand for Foreningen Storm P. Museets Venner, overrakte prisen og motiverede valget af kunstneren. Hans tale kan hentes og læses - se boksen til højre eller klik her »
Prismodtageren kvitterede for prisen ved at holde fødselsdagstalen til Storm P. 

 storm p prisen overraekkes web

storm p prisen-publikum i gaardhaven web

prismodtager storm p prisen peter-borberg web