opslagstavlen

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

red_dotStorm P.

Print

Velkommen til opslagstavlen!

Her vil vi løbende opslå eller linke til forskelligt materiale, som vi synes er relevant i forhold til Storm P. og andre dele af museets arbejde. Vi er f.eks meget glade for at modtage opgaver om Storm P. både på skole-, gymnasie- og universitetsniveau. Det er ikke sikkert, at vi på museet er enige i alt, hvad der står, men vi synes, at det er rigtig fint at kunne vise forskellige vinkler på Storm P., og hvordan man kan arbejde med hans kunst.

Har du forslag til materiale og links, er du velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


rikkestougaardEssay af stud.mag. i kunsthistorie, Rikke Stougaard.
Rikke har brugt en del af sin praktikperiode på museet til at fordybe sig i Storm P.s kunst. Det er der kommet et fint og personligt essay ud af, herunder en række beskrivelser og analyser af udvalgte værker.

Klik her for at læse essayet som pdf.


rikke stougaardPersonligt essay af cand.mag. i kunsthistorie, Rikke Stougaard, om den norske kunstner Theodor kittelsen (1857-1914). Rikke Stougaard deltog som frivillig i museets arbejde med udstillingen om Kittelsen (januar-april 2016).

Klik her for at læse essayet som pdf.