eksterioer 2013 1

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

blue_dotOm museet

Print

Storm P. Museet administrerer rettighederne til alle Storm P.s værker. Royaltyindtægter af Storm P.s værk går til Tegneren Robert Storm Petersens Museumsfond.

Ønsker man at bruge et af hans værker, kræver det derfor en tilladelse af museet. Se prisliste (pdf) for anvendelse i bogudgivelser samt andre trykte og digitale medier her »

Finder du ikke her en kategori som svarer til det ønskede formål, eller har du andre spørgsmål, så skriv venligst til Nikolaj Brandt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på tlf. 38 86 05 00. Husk venligst at oplyse oplag, størrelse, formål og medie. Så sammensætter vi en pris. Vi prissætter på niveau svarende til det aktuelle marked, jvf. eksempelvis takster hos COPYDAN.

I museets samling befinder der sig henved 33.000 af Storm P.s malerier og tegninger. Ved gengivelse af billedmateriale af Storm P. skal der altid anvendes billedfil i høj kvalitet leveret af museet. Efter betaling sendes værket digitalt via fil-deling (wetransfer, mail etc.) eller evt. på en cd. Optagelserne kan leveres i op til 400 dpi.

Copyrightafgiften som kunden betaler dækker retten til at bringe én gengivelse af Storm P.s værker i det aftalte omfang. Værket skal reproduceres uforandret, det må ikke beskæres, overskrives eller lign. uden forudgående aftale. Ved gengivelse skal det anføres, at copyright tilhører Storm P. Museet. Ved gengivelser på internettet må opløsningen maksimum være på 72 dpi. Nærmere betingelser angives i særskilt reproduktionstilladelse, som fremsendes sammen med faktura. Se også Prislisten.

Museet ejer rettighederne til de digitale reproduktioner. De må kun anvendes til det formål, hvortil der er givet tilladelse. Det digitale materiale må ikke opbevares efter anvendelsen.