tilbage-til-naturen-top

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Børn og unge er meget velkomne på Storm P. Museet, både i og udenfor skolesammenhæng! Der er gratis adgang for alle børn under 18 år.

Museet har flere tilbud til børn og unge, uanset i hvilken sammenhæng, I kommer. Det skal være en sjov og god oplevelse, når børn gæster museet med forældre, bedsteforældre, børnehaven eller skolen.

I skolesammenhæng tilbyder vi både undervisningsforløb og temaomvisninger, og det er også muligt at besøge museet på egen hånd. Kontakt museet for nærmere aftale og tidsbestilling. Læs mere under Undervisning.

Hvorfor besøge Storm P. Museet?

Kunst skyder kiler ind i vante tankegange, fagligt, socialt og erkendelsesmæssigt. Den hjælper os med at tænke, forstå, fortolke og kommunikere. Kunst træner os i at skelne og aflæse sammenhænge og rummer samtidig en flertydighed og tvivlrådighed, der stimulerer kreativitet og evnen til at tænke på hovedet.

Med Storm P. kan du få åbnet dine øjne for, hvordan vi mennesker lever med hinanden. Vi kan komme tæt på gennem Storm P.'s klare fortællinger.

Samtidig er museet også for den humoristiske og satiriske kunst. Humoren er det, som binder mennesker sammen, og det er vigtigt at udvikle kompetencer til at kunne forstå og afkode vores fælles forståelse af, hvad der er sjovt. Humor er både generationsbestemt og går på tværs af generationer og kulturer. På museet arbejder vi med humoren i alle dens afskygninger og udgaver, så det forener både kulturer og generationer!

storm-fylder-65