tilbage-til-naturen-top

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Sommerkoncert og søndagscafé
Søndag, 18 August 2019, 14:00 - 15:30

Trio Twang webForrygende blues med Twang i gårdhaven i anledning af  museets særudstilling Storm P. og drømmen om Amerika

Hvordan kan amerikansk folkemusik være autentisk, traditionel og nyskabende samtidig? Og hvornår kan den emme af melankoli, humor og kærlighed på en gang? Det kan den, når trioen Twang på bas, violin og banjo og med fænomenal trestemmig sang optræder i Storm P. Museets gårdhave. Trioens musik har rødder i old-time blues og ragtime, genrer som var fremherskende, da Storm P opholdt sig i USA i 1919.

Med Twangs fortolkning og nyudvikling af den oprindelige, folkelige amerikanske musik er det temmelig sikkert, at Storm P også havde overgivet sig og var faldet for dens charme og originalitet. Og helt i Storm Ps ånd bindes de enkelte numre sammen af historier, anekdoter og drillerier og bliver til en levende koncertoplevelse.

Twang var i 2018 nomineret til Danish Music Awards og består af Spencer Gross: kontrabas, guitar og sang. Thyge Søndertoft: violin, mandolin og sang. Peter Banks: banjo, kontrabas og sang
Læs mere om trioen her »

Før og under koncerten sælger frivillige fra Storm P. Museets Venner kaffe og kage.

Medlemmer af Storm P. Museets Venner har fri entré til koncerten. Andre interesserede er meget velkomne og kan deltage ved at løse entré til museet.

Sted : Storm P. Museet
Tilbage til Kalender