tilbage-til-naturen-top

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Begivenhedskalender

Storm P. Prisen 2021
Søndag, 19 September 2021, 15:00

venneforening530Kom og vær med når Foreningen Storm P. Museets Venner inviterer til prisuddeling på Storm P.s fødselsdag. På museet afsløres det på festlig og fornøjelig vis, hvem der får årets Storm P. Pris.

Storm P. Prisen er indstiftet af venneforeningen og gives til "en person eller en gruppe af personer, der i det offentlige rum har udtrykt en ekstraordinær form for humor - i slægt med Storm P.s budskab". Tidligere modtagere er At Tænke Sig redaktionen, tegner og forfatter Maren Uthaug, multikunstner Flemming Quist Møller, kunstner og street artist Husk Mit Navn, journalist og forfatter Peter Borberg samt skuespiller og cirkusdirektør Søren Østergaard. Med prisen følger en pengegave samt en humoristisk erindring i Storm P.s ånd, og prismodtageren har samtidig lovet at holde fødselsdagstalen!

hornorkester web

 

På vanlig vis vil der under prisuddelingen være en minikoncert, vi vil snarest meddele, hvem der optræder. Og så slutter vi selvfølgelig som altid af med at gå i optog til Storm P.s grav på Frederiksberg Kirkegård overfor museet, anført af musikken.

Alle er velkomne til arrangementet, og der er fri entré til museet fra kl. 14. Da det planlægges at afholde arrangementet i museets gårdhave, anbefales det at holde øje med vejrudsigten og være klædt på efter forholdene.

 

Det er sidste chance for at se museets aktuelle særudstilling Latterfronten – politisk satire under 2. verdenskrig og i dag. Museet holder lukket for ombygning i perioden 20. september til 15. oktober. Museet genåbner på Kulturnatten den 15. oktober med nyt navn: STORM og nye udstillinger i stueetagen. På førstesalen vil der som altid være Storm P. udstilling.

Sted : Storm P. Museet
Tilbage til Kalender