tilbage-til-naturen-top

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Begivenhedskalender

På tordentur med Thor
Fra Onsdag, 12 Februar 2020 -  11:00
Til Torsdag, 13 Februar 2020 - 15:00

Vinterferieaktivitet for hele familien

Byg din helt egen mini-model af tordenguden Thors bukkevogn. Kom og vær med i et sjovt og kreativt vinterferieværksted - midt i museets Valhalla udstilling. Gode byggetips og alverdens materialer får du af billedkunstner Serine Sinding Yde og arkitekt Julie Dufour. Du kan være med enten onsdag den 12.2 eller torsdag den 13.2, begge dage fra kl. 11-15.

Vinterferieworkshoppen tager udgangspunkt i Odins søn, Thor, den stolte og stærke tordengud, Asgård og Midgårds beskytter. Thor drager gerne på eventyr. Når han farer hen over himlen med sine gedebukke spændt for vognen, buldrer tordenen. Når han kaster sin hammer, glimter lynet. Derfor kaldes han tordenguden.

Ofte rejser Loke med på Thors ture. Det er ofte over regnbuebroen Bifrost, at de starter og slutter deres rejser. Som for eksempel dengang menneskebørnene Tjalfe og Røskva fulgte med Thor tilbage til Asgård som tjenestefolk - som straf for at Tjalfe havde brækket en af gedernes knogler.

På museet kan du komme tæt på de nordiske guder i Valhalla udstillingen og slå dig ned i værkstedet. Bliv inspireret af alle de mange historier og skitser og byg din egen version af tordenvognen. Slut af med et cool billede af din vogn.

Voksne betaler entré til museet. Børn har fri entré til udstillingen, dog koster det 25 kr. at deltage i workshoppen. Ingen tilmelding. Mest oplagt for børn mellem 6-12 år.

bukkevogn web     vinterferie Thors bukkevogn

Sted : Storm P. Museet
Tilbage til Kalender