tilbage-til-naturen-top

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Vi lægger vægt på, at dit besøg på Storm P. Museet skal være godt, underholdende – og trygt. Med udgangspunkt i myndighedernes krav, anbefalinger og vejledninger har vi derfor indført en række tiltag, der skal gøre dit besøg sikkert og forsvarligt. Vær desuden opmærksom på det, du selv kan gøre for at undgå smitte – se nederst.

Coronapas
Vær opmærksom på, at du ved køb af entré skal fremvise gyldigt coronapas*, dvs. dokumentation for ét af disse krav:
a) du er færdigvaccineret for mindst 14 dage siden
b) du er testet negativ indenfor de seneste 72 timer (find nærmeste teststed på Frederiksberg her »)
c) du har haft corona og kan fremvise en positiv test der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel
Dokumentationen skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til museet. 
Sammen med dokumentationen skal du også fremvise ID udstedt af offentlig myndighed.
*Børn under 15 år skal ikke vise coronapas.

Mundbind
Vær også opmærksom på, at du skal bruge mundbind, når du besøger museet. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ned. Det gælder også, når du deltager i et siddende arrangement. Har du glemt mundbind, kan det købes på museet (kr. 5).

Ankomst og køb af billetter
Det er ikke muligt på forhånd at købe billetter eller booke et besøg på museet, medmindre du skal booke et gruppebesøg (10+ deltagere). Gruppebesøg bookes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 38 86 05 00.
Billetter købes i museets billetsalg, hvor der er opsat afskærmning. Vi opfordrer dig til at benytte betalingskort og ikke kontanter ved betaling.
Er der optaget ved billetskranken, bedes du vente ved afstandsmærkerne på gulvet, til det bliver din tur ved kassen.
Vi har opstillet en spritstander ved skranken og opfordrer dig til at benytte den inden kasseekspedition, alternativt er der mulighed for at vaske hænder på museet toiletter.

Antal gæster og afstand
Vi må have 66 gæster på museet samtidig, hvilket personalet vil holde styr på.
Nogle af vores udstillingsrum er ikke så store, og der vil derfor være en antalsbegrænsning for museets forskellige udstillingsrum. Oplysninger herom er opsat ved indgangen til rummene. Hold venligst øje med antal øvrige gæster i rummet, og tag først ophold i rummet, når der er plads.
Museets værter bevæger sig jævnligt gennem museet og vil være behjælpelige med at sikre overholdelse af retningslinjerne.

Smittestop app'en
Sundhedsmyndighederne anbefaler, at du henter Smittestop app’en.
Læs mere på smittestop.dk

Rengøring
Udenfor åbningstid gør vi ekstra rent på museet, og i åbningstiden sørger museets værter for jævnlig rengøring af alle berøringsflader og kontaktpunkter, der er udsat for hyppig berøring.

Kontakt og vejledning
Ved ankomst vil du modtage vejledning til et trygt og sikkert besøg på museet. Har du spørgsmål dér eller senere under besøget, står museets værter til rådighed med yderligere vejledning. Husk dog venligst at holde afstand.

Personlige forholdsregler
Som gæst på museet beder vi dig venligst observere og følge sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger og retningslinjer:
• Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
• Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit
• Host i et papirlommetørklæde eller i ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter
• Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere
• Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er i nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til (f. eks. ældre)
• Undgå håndtryk og kram
• Bed andre tage hensyn

Læs mere om coronavirus på coronasmitte.dk