tilbage-til-naturen-top

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Efter genåbningen på Grundlovsdag glæder vi os over igen at kunne byde vores gæster velkommen på museet.

Nye retningslinjer for besøg på museet
Vi lægger vægt på, at dit besøg på Storm P. Museet skal være godt, underholdende – og trygt. Med udgangspunkt i sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger har vi derfor indført en række tiltag, der skal gøre dit besøg sikkert og forsvarligt. Vær desuden opmærksom på det, du selv kan gøre for at undgå smitte – se nederst.

Ankomst og køb af billetter
Det er ikke muligt på forhånd at købe billetter eller booke et besøg på museet. Billetter købes i museets billetsalg, hvor der er opsat afskærmning. Vi opfordrer dig til at benytte betalingskort og ikke kontanter ved betaling.
Er der optaget ved billetskranken, bedes du vente ved afstandsmærkerne på gulvet, til det bliver din tur ved kassen.
Vi har opstillet en spritstander ved skranken og opfordrer dig til at benytte den inden kasseekspedition, alternativt er der mulighed for at vaske hænder på museet toiletter.

Antal gæster og afstand
Vi må have 66 gæster på museet samtidig, hvilket personalet vil holde styr på.
Nogle af vores udstillingsrum er ikke så store, og der vil derfor være en antalsbegrænsning for museets forskellige udstillingsrum. Oplysninger herom er opsat ved indgangen til rummene. Hold venligst øje med antal øvrige gæster i rummet, og tag først ophold i rummet, når der er plads.
Museets værter bevæger sig jævnligt gennem museet og vil være behjælpelige med at sikre overholdelse af retningslinjerne.

Rengøring
Udenfor åbningstid gør vi ekstra rent på museet, og i åbningstiden sørger museets værter for jævnlig rengøring af alle berøringsflader og kontaktpunkter, der er udsat for hyppig berøring.

Kontakt og vejledning
Ved ankomst vil du modtage vejledning til et trygt og sikkert besøg på museet. Har du spørgsmål dér eller senere under besøget, står museets værter til rådighed med yderligere vejledning. Husk dog venligst at holde afstand.

Personlige forholdsregler
Som gæst på museet beder vi dig venligst observere og følge sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger og retningslinjer:
• Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
• Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit
• Host i et papirlommetørklæde eller i ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter
• Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere
• Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er i nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til (f. eks. ældre)
• Undgå håndtryk og kram
• Bed andre tage hensyn

Læs mere om coronavirus på coronasmitte.dk