tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - Onsdagssalon: Drømmen om Hollywood

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Onsdagssalon: Drømmen om Hollywood

onsdag d. 19. juni 2019  kl. 19.30 - kl. 21.00

drmmen om hollywoodMuseet og Storm P. Museets Venner afholder onsdagssaloner i tilknytning til museets særudstilling Storm P. og drømmen om Amerika.

Den 19. juni får museets besøg af Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen, der vil fortælle om deres bog "Drømmen om Hollywood".

Om bogen skriver forlaget: Lige siden Hollywood blev grundlagt for godt 100 år siden, og hurtigt blev centrum for den hastigt voksende amerikanske filmindustri, har byen tiltrukket håbefulde sjæle fra hele verden. Ikke så få af dem har været danskere, der har gjort karriere både foran og bag ved kameraet i den legendariske filmby. Filmhistorien gemmer på en perlerække af spændende, dramatiske og nogle gange tragiske skæbnefortællinger om danskere, der gennem tiden har forsøgt at nå til tops i den hårde, amerikanske filmverden.
Drømmen om Hollywood er et stort illustreret værk, der for første gang kaster lys over 126 danske skæbner i den amerikanske filmindustri, fra stumfilmens svundne dage til i dag, fra Jean Hersholt og Karl Dane til Susanne Bier og Mads Mikkelsen.

Jacob Wendt Jensen er forfatter, filmkritiker og journalist på Berlingske. Christian Monggaard er forfatter, journalist og filmredaktør på Dagbladet Information.

Dørene åbnes kl. 19, så der er mulighed for at se udstillingen, inden debatten starter.

Medlemmer af Storm P. Museets Venner har fri entré til arrangementet. Andre interesserede er meget velkomne og kan deltage ved at løse entré til museet.

Se også arrangementet den 12. juni.