tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - Den Store Efterårsjagt

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Den Store Efterårsjagt

tirsdag d. 16. oktober 2018 - fredag d. 19. oktober 2018  kl. 11.00 - kl. 16.00

efterrsjagten billede m titelFØLG SPORET - GÅ PÅ OPDAGELSE PÅ MUSEERNE - FIND DYRENE -
BYG EN FANTASTISK DYRE-URO

Frederiksbergmuseernes fem dyr har tilrettelagt en familieudfordring til eventyrlystne børn i efterårsferien. De har lagt et spor ud og tegnet et kort over parkerne og udfordrer jer til at finde frem til de steder, hvor de har gemt sig (psst! det er selvfølgelig inde på museerne).

Udfordringen fortsætter på hvert gemmested, for dyret har skjult sig godt. Kun ved at gå på opdagelse på museerne, løse små opgaver og samle bogstaver, kan I finde frem til dyret og dets navn. Finder I dyrene og deres navne, samler I klistermærker til jeres kort OG får nogle vigtige dele til at bygge jeres egne små versioner af dyrene.

Sporet ender på Bakkehuset på Rahbeks Allé, hvor I kan slå jer ned ved workshop-bordet i det smukke Orangeri til den sidste udfordring – at samle, bygge og dekorere jeres egen personlige og flotte dyre-uro!

Billetter til Den Store Efterårsjagt kan købes på alle fem Frederiksbergmuseer: Møstings Hus, Bakkehuset, Storm P. Museet, Alhambra og Cisternerne. Børnebilletten med rutekort koster 25 kr. Voksne kan købe en særbillet til 75 kr., der giver adgang til alle fem steder, dog kun i dagene 16.-19. oktober og kun i forbindelse med Den Store Efterårsjagt.

Læs mere om efterårsjagten her »