tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - Rundt om Flemming Quist Møller

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Rundt om Flemming Quist Møller

tirsdag d. 7. november 2017  kl. 17.00 - kl. 18.30

storm-p-museet-fqm-magiker-1963-webOplev museets Flemming Quist Møller udstilling sammen med udstillingens tilrettelæggere museumsinspektør Nikolaj Brandt og Charlotte Heilskov, der viser rundt i den populære multikunstners farverige, eventyrlige og alsidige universer.

Efter omvisningen byder museet på et glas vin og man er velkommen til at snuse lidt rundt i udstillingen på egen hånd.

Ingen tilmelding. Gratis entré for venneforeningens medlemmer og almindelig museumsentré for øvrige gæster.

Flemming Quist Møller har både som tegner, forfatter, filmskaber og musiker begejstret børn og voksne siden sine ungdomsår. Som kunstnerpersonlighed er Quist Møller helt sin egen. Samtidigt er det ikke svært at se et nært kunstnerisk slægtskab med Storm P., som Quist Møller også med glæde vedkender sig. Hans dybt originale tegnefilm og børnebøger har for længst opnået klassikerstatus, og år 2017 er halvtredsåret for udgivelsen af hans debutbog, Cykelmyggen Egon.

Udstillingen er et festfyrværkeri af værker fra hele karrieren med hovedvægten på billedkunsten og fortællingerne. De kendte og ikoniske væsner som Snuden, Cykelmyggen Egon, Minibillen m.fl. er her alle sammen. Udstillingen byder også på et rigt udvalg af Quist Møllers plakatkunst og de seneste års nyere arbejder i akvarel og collage. Det bliver desuden muligt at gå på opdagelse i kunstnerens skitsebøger fra de mange rejser, satiriske bladtegninger, erotiske illustrationer og scenografiske arbejder mm.