eksterioer 2013 1

Forside > Om museet > Deltag: Bliv ven > Storm P. Prisen

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

blue_dotOm museet

Print

Storm P. Prisen

Det var med stor fornøjelse, at Foreningen Storm P. Museets Venner for tredie år i træk uddelte Storm P. Prisen. Årets prismodtager blev tegner, forfatter, filmskaber, skuespiller og musiker Flemming Quist Møller. Stort velfortjent tillykke!

Prisen gives til en person eller en gruppe, der i det offentlige rum har udtrykt en ekstraordinær form for humor – i slægt med Storm P.s budskab. Prisen består af et diplom, 5.000 kr. og et par kameluldstøfler - samt retten til at bære samme!

Prisen blev uddelt ved et arrangement på Storm P. Museet, traditionen tro på Storm P.s fødselsdag den 19. september 2016. Museumsinspektør Nikolaj Brandt bød velkommen, inden formand for venneforeningen, Ole Hammer, overrakte prisen. Medlem af venneforeningens bestyrelse, Uffe Stormgaard, motiverede valget af Flemming Quist Møller. Uffes tale kan hentes og læses - se boksen til højre eller klik her »
Prismodtageren kvitterede for prisen ved at holde fødselsdagstalen til Storm P.

Der var stort fremmøde til arrangementet, hvor alle var velkomne og havde fri entré. De mere end 100 gæster måtte sidde/stå tæt sammen for at nyde de ret så lækre toner fra Christian Sivert og Flemming Quist Møller, der stod for musikken. Efter minikoncerten og prisuddelingen var der traditionen tro optog til Storm P.s grav på Frederiksberg Kirkegård overfor museet, hvor deltagerne blev budt på en lille skarp og tonede i med en fællessang. Desuden underholdt Johannes Møllehave med flere af sine veloplagte Storm P. anekdoter.

spp2016 us fqm oh     spp2016 cv fqm

spp2016 fqmspiller     spp2016 fqm cs

spp2016 oh nb     spp2016 oh fqm

spp2016 fqmtaler     spp2016 us

spp2016 rspgravsten     spp2016 jm     spp2016 jt jt

Tale til vinderen

Klik her for at læse venneforeningens tale til vinderen inkl. motivering for valget.

flagabe

Tidligere års prismodtagere

.
I 2015 gik Storm P. Prisen til tegner, blogger og forfatter Maren Uthaug.

Klik her for at læse venneforeningens tale til prismodtageren inkl. motivering for valget.

stormp prisen 1015 marenuthaug


I 2014 gik Storm P. Prisen til redaktionen bag ATS (At Tænke Sig), Ole Rasmussen og Gorm Vølver.

Klik her for at læse venneforeningens tale til prismodtagerne inkl. motivering for valget.

prisvindere2014 web

Ved samme lejlighed blev Johannes Møllehave udnævnt til livsvarigt medlem af foreningen som tak for hans store indsats for at udbrede kendskabet til Storm P.

johannes moellehave