tilbage-til-naturen-top

Forside

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Storm P. Apps

Hent vores gratis apps i AppStore og dyk ned i Storm P.s univers!

Storm P. Guide - Storm P.s liv og virke

appikon guide redEn guldgrube af viden og materiale om Storm P. Med app'en installeret kan du medbringe din egen iPad på museet eller nyde den hjemme i sofaen enten før eller efter besøget på museet. Det er samme App, som er installeret på de iPads, vi stiller til rådighed for museets gæster under besøget. Der er to tilgange til materialet: på museet er det de små sjove Storm P. stregtegninger på væggene, der aktiverer de mange emner om Storm P. - hjemme i sofaen vælger man emnerne fra oversigten Punkter.
Fra din iPad kan du hente app'en i AppStore her

Storm P. Arkiv - rodebunkebordet

appikon arkiv redEn smagsprøve på museets 33.000 originale Storm P. tegninger, fordelt på en række kategorier. Når du besøger museet, kan du se alle 33.000 tegninger på det store digitale rodebunkebord i Opfindelsesrummet.
Fra din iPad kan du hente app'en i AppStore her

Storm P.s Opfindelsesværktøj

appikon opfindelser redEn digital oplevelsesrejse ind i Storm P.s opfindelser, hvor små animationer gør opfindelserne levende. App'en handler om fysikkens love og begreber, og den er udviklet til undervisning på mellemtrinnet - men er sjov og relevant at prøve for alle!
Klik her og få en smagsprøve på app'en!
Centrale dele af app'en fungerer kun ved besøg på museet, i samspil med udvalgte opfindelsestegninger i Opfindelsesrummet. Du kan låne en iPad i billetsalget og kaste dig ud i legen - eller installér app'en og medbring din egen iPad. Fra din iPad kan du hente app'en i AppStore her

Læs Comics - læsetræning

Et gratis undervisningsmateriale til læsetræning gennem tegneserier, udviklet til folkeskolens ældste klasser. App omhandler ikke Storm P.s tegneserier, men det tilhørende skriftlige undervisningsmateriale indeholder et tillæg om Storm P. og Tegneserierne.
Fra din iPad kan du hente app'en i AppStore her
Fra din android tablet kan du hente app'en i Google play her

facebook-logo groen2