Forside
Gå til kassen
Din kurv er tom

green2_dotOnline shop

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling

I Storm P. Museets butik kan du betale med Dankort og Visa/Dankort og e-dankort.

Leveringstid

Når du har foretaget en bestilling i vores e-butik, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Vi ekspederer typisk varer en gang ugentligt og ttilstræber, at de bestilte varer bliver afsendt senest syv hverdage fra modtagelse af ordrer betalt med dankort eller kreditkort. Ved betaling via netbank afsendes varen senest 10 hverdage efter betalingen er registreret på vores konto. Der tages forbehold for udgåede varer.

E-butikken er lukket mellem jul og nytår. Før jul skal varer bestilles senest ca. den 17. december for at nå frem til jul. Butikken åbner igen i ugen efter nytår.

Fragtpriser

Storm P. Museets butik følger Post Danmarks fragtpriser.
Forsendelser op til 50 g sendes som standardbrev.
Forsendelser fra 50 til 250 g sendes som storbrev.
Forsendelser fra 250 g til 2 kg sendes som maxibrev.
Forsendelser over 2 kg sendes som pakke.

For pakker til lande udenfor Europa, kontakt venligst Storm P. Museet via mail og få oplyst pris.
Bøger pakkes i pap, og plakater i paprør.

Moms

Der er beregnet 25% moms på varerne til alle kunder. Kunder udenfor EU kan henvende sig til deres lokale toldkontor og få den danske moms tilbagebetalt. Virksomheder med EAN nummer kan trække momsen fra.

Retur- og bytteret

Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Varen skal være intakt og skal returneres i originalemballage vedlagt kopi af ordrebekræftelse. Museumsbutikken vil inden for 14 dage tilbagebetale varens pris samt butikkens fragtomkostninger. Beløbet vil blive overført direkte til din bankkonto, så du bedes angive dit kontonummer på kopien af ordrebekræftelsen. Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelse og angivelse af bytteønsket. Vi beregner os fragtomkostninger ved ombytning. Returvarer sendes til: Storm P. Museet, Pile Allé 2, 2000 Frederiksberg.

Reklamation

Hvis der ved modtagelse af varen konstateres fejl og skader, skal du kontakte Storm P. Museet indenfor 8 dage efter modtagelse. Send en mail med angivelse af ordrenummer til mail@stormp.dk, så vil vi sende en pakkelabel, så du undgår at skulle betale porto. Erstatningsvaren vil blive afsendt straks efter vi har modtaget den returnerede vare. Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen. Efter 6 måneder er det dog dig, der skal bevise, at der tale om produktionsfejl.

Ansvar

Online køb er i øvrigt omfattet af de regler, der fremgår af Dansk markedsføringslov og Dansk lov om visse forbrugsaftaler.

Håndtering af personoplysninger

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.