undervisning top

Forside > Besøg Museet > Undervisning > Det ondes symbolik (Louis Moe)

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Det ondes symbolik

Kommende tematisk undervisningsmateriale om det ondes symbolik. Materialet tilknyttes museets særudstilling om Louis Moe, der åbner den 6. oktober og varer indtil 21. april 2019. Materialet er ikke klar endnu, men vil blive lagt frem her i tiden omkring udstillingsåbningen.

Louis Moe var en norsk/dansk billedkunstner og illustrator, der levede 1857-1945. Mange af hans tegninger kredser om skæbnesvanger kamp eller spænding mellem kræfter, som vi hurtigt forstår som onde eller gode. I tilknytning til Louis Moe udstillingen vil vi tilbyde et undervisningsmateriale med analyseopgaver og oplæg til diskussion om, hvad vi i dag forstår ved det onde og hvilke symboler og forestillinger, vi er næret af.

Undervisningsmaterialet målrettes mellemtrinet og udskolingen og vil bestå af en forberedelsesdel, som man kan arbejde med hjemme på skolen og en opgavedel, som man kan benytte ved et besøg på egen hånd på museet. Husk at booke tid på info@stormp.dk - også selvom I kommer på egen hånd.

Museumshaven

Skoleklasser, institutioner og og grupper kan efter aftale få adgang til den lille have bag museet, hvor der mellem lysthus, blomster og fine træer findes borde og bænke, hvor man kan nyde solen og spise sin madpakke.

have